TAXE PARTICIPARE LIVE, GRAND HOTEL NAPOCA

PÂNĂ LA 01.08.2021 DUPĂ 01.08.2021 PE LOC
Medici primari/specialişti membrii SRDO 150 RON 400 RON 500 RON
Medici primari/specialişti non-membri SRDO 300 RON 400 RON 500 RON
Medici rezidenţi/pensionari membri SRDO 75 RON 400 RON 500 RON
Medici rezidenţi/pensionari non-membri SRDO 150 RON 400 RON 500 RON

Taxa de participare include: mapă congresecusonacces în sălile de conferinţeacces la prânzuri şi pauze de cafea

TAXE PARTICIPARE EXCLUSIV VIRTUAL

PÂNĂ LA 01.08.2021 DUPĂ 01.08.2021
Medici primari/specialişti membrii SRDO 75 RON 200 RON
Medici primari/specialişti non-membri SRDO 150 RON 200 RON
Medici rezidenţi/pensionari membri SRDO 40 RON 200 RON
Medici rezidenţi/pensionari non-membri SRDO 75 RON 200 RON

Taxa de participare include: cont personal cu user si parola individuala, pentru vizualizare in timp real a lucrarilor stiintifice, acces platforma live streaming, acces la inregistrarea evenimentului timp de 15 zile, certificat de participare cu puncte EMC.

TAXĂ DE MEMBRU SRDO

Medici specialişti 50 RON
Medici rezidenţi 25 RON

 

INFORMAȚII IMPORTANTE PARTICIPANȚI

Ca urmare a adoptării  Hot. CNSU nr. 50/2021 de către Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Organizatorii celei de-a XI-A CONFERINŢĂ NAŢIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ A SOCIETĂŢII ROMÂNE DE DERMATO-ONCOLOGIE ŞI A XXIV-A CONFERINŢĂ A ASOCIAŢIEI DERMATOLOGILOR TRANSILVANI vă invită să participați fizic la manifestări DOAR PE ACEIA dintre dumneavoastră care SUNTEȚI VACCINAȚI sau prezentati un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

Acest lucru ne permite accesul unui număr mai mare de participanți în sala de conferință.

Ne pare rău că nu putem orgniza aceste evenimente pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online.

În acest sens, odată cu efectuarea înregistrării, avem rugămintea de a ne ajuta și cu transmiterea dovezii de vaccinare pe adresa de email alin.ciuta@palomatours.com

Vă mulțumim pentru înțelegere.

TRANSFER BANCAR

Dacă doriţi să plătiţi prin transfer bancar vă rugăm să consultaţi informaţiile de mai jos. Comisioanele pentru taxe revin integral plătitorului.

Conturile pentru plata prin transfer bancar a taxelor de participare sunt:

Beneficiar: PROEvents & Conference SRL (RO 17149202, J40/14064/2007)

Cont IBAN RON: RO52INGB0001008201148910

Numele băncii:ING România

 

Taxa de membru se achită în contul PROEvents & Conference, menţionat mai sus!

Odată cu efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistrați și online completând formularul de mai jos pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.

După introducerea datelor personale, apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul “Plată prin Transfer Bancar”. 

Pentru suport vă rugăm să ne contactaţi la email: alin.ciuta@pproevents.com

Studenții au acces gratuit la manifestare Online numai pe baza înregistrării prin trimiterea emailului de intenție la adresa alin.ciuta@pproevents.com însoțit de copia după adeverință care atestă acest statut.

Manifestarea este creditată cu 12 puncte EMC, de către Colegiul Medicilor din România,  prin adresa 12079/24.08.2021!

 

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 01.09.2021. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Taxa achitate nu se returnează!

ÎNREGISTRARE CONFERINȚĂ 2021

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 14.09.2021, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com